Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı | Umut’un babası kurtulacak mı? Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D’nin taş gibi başlayan dizisi Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Sevilen dizinin 6. Bölümünde Umut’un adalet arayışı ve babasını kurtarma mücadelesi son hızla devam ediyor. 3 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak?

Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı | Umut’un babası kurtulacak mı? Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UMUT VE ADALET

Taş Kağıt Makas’ın 3 Nisan’da yayınlanması beklenen 6. Bölümünde neler olacak? Harun Yakar bir yandan Emirkıran’ların avukatlığını yaparken bir yandan da Umut’u korumaya devam eder.

Dizinin 5. Bölüm finalinde Umut’un babasının hayatı cezaevinde tehlikede. Emirkıran’ların tuttuğu adam bıçaklamak üzereyken dizi sona erdi. 6. Bölümde Umut’un babası kurtulabilecek mi?

5. bölümde Emirkıran’ların bir kalesini daha yıkan Umut’un eli artık daha güçlüdür. Emirkıran CEO’su Tarık’ın verdiği flash disk Umut’un nasıl bir işine yarayacak ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyeceğiz.

HARUN YAKAR’IN UMUT’U KORUMASI

Harun Yakar hem Emirkıran’ların avukatlığını yapar hem de Umut’a bir zarar gelmemesi için elinden geleni yapmaya devam eder.

UMUT EMİRKIRANLARIN KORKULU RÜYASI OLUYOR

Umut’un Tarık’ı mahkemede aklaması Emirkıran’ların tüm şimşekleri ona doğrultmalarına yol açar.

TAŞ KAĞIT MAKAS’IN HİKAYESİ

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır.

OYUNCULAR

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen

Kaynak: Diyarbakır Söz