Yaprak dökümü: 6 dizi yayın hayatına son veriyor! İşte final yapacak diziler

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte dizilerin akıbeti de belli olmaya başladı. Kimi diziler sezon finali yapacakken kimi diziler de final yapma kararı aldı. İşte final yapacak diziler…

Yaprak dökümü: 6 dizi  yayın hayatına son veriyor! İşte final yapacak diziler

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte dizilerin akıbeti de belli olmaya başladı. Kimi diziler sezon finali yapacakken kimi diziler de final yapma kararı aldı. İşte final yapacak diziler…

YARGI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, başta iki sezon olarak planlanmış ancak seyirciden gelen büyük ilgi üzerine üçüncü sezonu da çekilmişti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; konusu, oyuncu kadrosu ve rejisiyle dikkat çeken Yargı dizisinin final tarihi belli oldu.

3 sezon boyunca ilgiyle takip edilen dizi, yeni bir değişiklik olmazsa 26 Mayıs'ta yayınlanacak 95. bölümüyle ekrana veda edecek.

ÖMER

Her pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ömer dizisinin final tarihiyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Birsen Altuntaş'ın kulis bilgisine göre, OGM Pictures imzalı dizi erken final yapacak.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 6 Mayıs'ta yayınlanacak 54. bölümüyle final yapacağı konuşuluyor.

SAKLA BENİ

Star TV ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı Sakla Beni dizisinin ekrana veda edeceği tarih netleşti.

Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Tamer Levent, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci gibi oyuncuların yer aldığı dizi, 26. bölümüyle 2 Mayıs'ta final yapacak.

BİR SEVDADIR

Her Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bozdağ Film imzalı Bir Sevdadır dizisi için final kararı alındı.

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı dizi, 1 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 13. bölümüyle ekrana veda etmesi planlanıyor.

KÜL MASALI

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kül Masalı dizisinden de izleyicilerine kötü haber geldi.

Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun paylaştığı dizi, 2 Mayıs'ta yayınlanacak 10. bölümüyle final yapacak.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisi de ekrana veda edecek yapımlar listesinde yerini aldı.

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı adlı romanından uyarlanan dizinin final tarihi belli oldu.

3 sezondur ilgiyle takip edilen dizi, 4 Mayıs'ta yayınlanacak 84. bölümüyle final yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz