Yemekteyiz programında Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasına katılan yarışmacı katılan kadın yarışmacının titreme ve bayılma anı sunucu Zuhal Topal ve set ekibini neye uğrattığını şaşırttı.

Yemekteyiz programında Zuhal Topal neye uğradığını şaşırdı!

Yarışmacı kadın kalburabastı tatlısına tiki olduğundan bahsederek önce inledi sonra da titreyerek krize girdi. Neye uğradığını şaşıran Zuhal Topal da "Tövbe yarabbim" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasına kalburabastı tatlısına tiki olan kadın yarışmacı damga vurdu. Tatlının adını duyunca tepkileriyle ağızları açık bıraktı.

TİTREYEREK AĞLADI SONRADA KRİZE GİRDİ

Zuhal Topal "şu yapılsa yemem yediğiniz bir yemek var mı?" diye sormasının ardından yarışmacı Kübra Hanım, bir tatlının adını duyduğundan krize girdiğini söyledi. "Kesinlikle o tatlıyı yapmayın. İnşallah menülerinizde yoktur. Eğer olursa büyük dehşet çıkartırım. Kriz geçiyorum" diyerek tatlının adını kağıda yazdı. Diğer yarışmacı kağıtta yazan kalburabastı yazısını okuyunca krize girdi. Kübra Hanım kalburabastının adını duyunca önce inledi sonra titreyerek ağlamaya krizi yaşadı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz