DEM Parti'den Sur'da esnaf ziyareti

DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü, yaklaşan yerel seçimler öncesi Sur'da esnaf ziyareti yaptı, halka broşür dağıttı.

DEM Parti'den Sur'da esnaf ziyareti

Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti) merkez Sur ilçesinde 'Sur'un direniş ruhu ile buluşuyoruz' sloganıyla esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanları Pınar Sakık Tekin ile Abbas Şahin, Sur Belediyesi Eşbaşkan adayları Fatma Gulan Önkol ve Adnan Örhan, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mehmet Ergün, Bağlar Belediye Eşbaşkan adayları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik ile çok sayıda partili katıldı

Sur ilçe binası önünde bir araya gelen partililer, sokça sloganları atarak yürüdü. Ziyaret sırasında halka ve esnafa broşür dağıtıldı. DEM Partililer, Sur İlçe Seçim Bürosu önünde erbaneler, alkışlar ve zılgıtlarla karşılandı. Burada erbaneler eşliğinde şarkılar söylendi, halay çekildi.

'TÜM ENGELLEMELERE KARŞIN SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTÜYORUZ'

DEM Parti Milletvekili Serhat Eren, şunları söyledi: "Bugün Sur'da halkımızla beraberdik, esnaflarımızı ziyaret ettik. Halkımızla sohbet ettik, sorularını dinlemeye çalıştık. Şunu bir kez daha gördük; hem sahadaki güvenlik görevlileri hem bu seçimde AKP'ye çalışan kaymakamlar, valiler kampanyamızı yürütmemizin önüne her türlü engeli koymaya çalışıyorlar.

Bugün bir kez daha şunu gördük ki biz bir siyasi parti olarak sadece siyasi partilere değil, aynı zamanda polise, askere,kaymakam ve valilere karşı da bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Buna rağmen, halkımızın bize göstermiş olduğu teveccüh ve ortaya koymuş olduğu coşku, tüm bu sekiz yıllık politikaya karşı, AKP'nin bu savaş politikalarına, bu kayyım politikalarına karşı ortaya koymuş olduğu muazzam bir reflekstir. Bu açıdan da Sur halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz