Şimşek iş insanlarıyla

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır mitingi öncesi şehre gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş insanlarıyla basına kapalı görüşme yaptı. Görüşmeye oda başkanları, katıldı.

Şimşek iş insanlarıyla

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır’da İş İnsanlarıyla buluşma toplantısı gerçekleştirdi. Basına kapalı yapılan toplantıda, bölgenin sosyo-ekonomik, kültürel ve siyasi mevzuları istişare edilirken, görüşme basına kapalı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın öğlen saatlerinde, merkez Yenişehir ilçesindeki İstasyon Meydanında yapacağı “yerel seçimler” mitingi öncesi, Diyarbakır’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi temas ve görüşmelerde bulundu.

İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

Şimşek, bir otelde Diyarbakır’daki iş adamlarıyla, buluştu. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeye, Ak Parti Milletvekilleri tam kadro hazır bulunurken, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fiden ve iş adamları dernek temsilcileri katıldı.

Uzun süren görüşmede Şimşek ve katılımcı iş adamları, Diyarbakır başta olmak üzere Güneydoğu bölgesinin, sosyo, ekonomik ve kültürel sorunlarının yansıra, siyasi mevzular hakkında da, görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz