'İnci Taneleri' reyting listelerinde zirvede

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan 'İnci Taneleri', perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

'İnci Taneleri' reyting listelerinde zirvede

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden 'İnci Taneleri' dizisinin onuncu bölümü, dün akşam Kanal D'de izleyiciyle buluştu. 

Bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

ON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem, Dilber’e (Hazar Ergüçlü) silahı nerden bulduğunu sordu. Dilber de Zahir’den kurtulmak için başka çaresi olmadığını söyledi ve Azem’den silahı geri istedi.

Azem, Dilber’e “Senin çare dediğin bir adamı öldürmek, bir kadını ömür boyu hapse tıkmak ve bir çocuğu şu dünyanın ortasında yapayalnız bırakmak” diyerek aradığı çözüm yolunun yanlış olduğunu söyledi.

Sırat, patronunun sevgilisiyle olan görüntülerin Azem’in eline nasıl ulaştığının peşine düştü. Berzan’ın videoyu Azem’e verdiğini bilmeyen Sırat, içlerinde bir hain olduğunu ve bu kişiyi bulması için Berzan’ı görevlendirdi.

Berzan, videonun yayınlanması için Cihan’a mesaj attı. Ancak Cihan videodaki kadının başına bir şey gelmesini istemedi. Cihan ve Necmi Berzan ile buluştu. Berzan, Sırat’ın büyük bir yangın planı olduğunu ve yanacaklar arasında herkesin olduğunu söyledi.

Azem, yetiştirme yurdundan aldığı bilgiler sonrası Nehir'i evlat edinen Halil’in ailesinin evine geldi. Halil konuşmak istemeyince Azem tam geri dönüyordu ki Halil'in annesi kapıda belirerek onu içeri çağırdı.

Nehir'in bir süre uyuşturucu tedavisi görmek zorunda kaldığını belirten yaşlı kadın uzun süredir ondan haber alamadıklarını söyledi.

Yapımın oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz