Örümcek ağı estetiği ile güzelliğinize güzellik katın

Ameliyatsız cilt gençleştirme tekniği olan Örümcek Ağı Estetiği için, yabancı hastalar ülkemize geliyor.

Örümcek ağı estetiği ile güzelliğinize güzellik katın

Örümcek Ağı Estetiği’nin bulucusu olarak işlem hakkında bilgi veren ve sağlık turizmi sınırların ortadan kalkmasıyla küreselleşen dünya içerisinde en fazla talep gören pazarlardan birisi olmaya başladığını söyleyen Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Sınır ötesi hastaların Örümcek Ağı Estetiği’ne yoğun talebi var” dedi. “2014 yılına damgasını vuran ameliyatsız cilt germe tekniği Örümcek Ağı Estetiği 2015 yılında da favori teknikler arasında yer alıyor” diye konuşan Cihantimur, “Tedavi olmayı planlayan yabancı hasta hem gezmek, hem de tedavi olmak amacıyla ülkemize geliyor. Estetik International Sağlık Grubu tarihi ve coğrafi özelliklerinden ötürü en favori sağlık turizmi merkezlerinden birisi olan İstanbul’da sağlık turizmi açısından etkili çalışmalarını sürdürüyor” açıklamalarında bulundu.

ORTADOĞU’DAN BÜYÜK BİR TALEP VAR

“Örümcek Ağı Estetiği için ülkemize gelen hastalar, yüzlerindeki yorgunluk ifadesinden ve başlayan mimik çizgilerinden şikayetçi olarak bize başvuruda bulunuyorlar. Kendileri henüz ülkelerindeyken, operasyon planlamalarını yapılır. Yüzlerinin operasyon sonrası nasıl gözükeceğine dair dijital simülasyon tekniği ile bilgilendirmede bulunulur. Hastalarımız havaalanında karşılanırlar ve kliniklerimize gelirler. Zaten bütün planlama yapılmıştır ve hiçbir aksama yaşamadan süreç işler” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, sınır ötesi hastaların sonuçtan oldukça memnun kalarak ülkelerine tekrar uğurlandığının altını çizdi.

KÖK HÜCRE İLE YAPILIRSA MUHTEŞEM BİR DEĞİŞİME İMZA ATIYOR

“Cilt altına iğneler vasıtasıyla tıpkı örümcek ağı gibi yerleştirilen iplerle yapılan Örümcek Ağı Estetiği, günden güne tazelenen bir cilt armağan ediyor. İşlem ameliyatsız, acısız ve sonrasında morarma ve şişlik gibi yan etkiler oluşturmadığı için çok tercih ediliyor. İpler 6 ay içerisinde eriyor ama vücut oluşturduğu biyolojik ağ ile tekrar tekrar yenilenmeye devam ediyor. Cilt geriliyor, mimik çizgileri ve form kayıpları yok oluyor” diyen Cihantimur, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Teknik özellikle ameliyatsız bir şekilde yapılabildiği gibi, içerisine Cihantimur Yağ Transfer tekniği de eklenerek operasyon şeklinde yapılabiliyor. Yağ enjeksiyonu tercih edilmesinin sebebi ise içerisinde kök hücre olması ve kök hücrenin bu isteklerimizi cevaplayabilecek bir yapıya sahip en büyük silah ve en verimli halde yağ hücrelerinde bulunuyor olması. Hastamızın genellikle göbek ya da kalça bölgesinden bir miktar yağ alıyoruz, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz. Bu haliyle Total Yüz Yenileme olarak, muhteşem bir değişime imza atıyoruz.”

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz