Amedspor'un şampiyonluğuna iş dünyasından destek

Diyarbakır'ın 12 yıllık TFF 1.Lig özlemine son veren Amedspor'un şampiyonluğu bölgedeki iş dünyasında da sevinçle karşılandı.

Amedspor'un şampiyonluğuna iş dünyasından destek

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Ortadoğu Sanayi ve Girişimci İş İnsanları Derneği (OSGİAD) Başkanı Hacı Bedri Rıdvan, Amedspor'un şampiyonluğunun kentin ve bölgenin ekonomisine, turizmine ve tanıtımına ciddi katkılar sunacağını dile getirdi.

Amedspor'un şampiyon olarak Türkiye'nin iki numaralı ligine terfi etmesi birçok kesimde sevinçle karşılandı.

Bölgedeki yatırımcı, girişimci ve iş insanları Amedspor'un başarısının hem sportif hem de ekonomik anlamda bölgeye büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor.

Bu isimlerden biri de daha önce kulüp yöneticiliği yapan Hacı Bedri Rıdvan.

DİYARBAKIR VE BÖLGE İÇİN MİLAT OLACAK

Kısa adı Osgiad olan Ortadoğu Sanayi Ve Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı olan Hacı Bedri Rıdvan'a göre bu başarı kentin ve bölgenin geleceği için yeni bir milat olacak.

Hacı Bedri Rıdvan, "Ben öncelikle yıllar sonra elde edilen bu başarı nedeniyle Amedspor yönetimini, teknik heyetini, futbolcularını, değerli halkımızı ve büyük bir dayanışma örneği sergileyen kentin tüm bileşenlerini kutluyorum.

Taraftarlarımızın deyimiyle en çok biz üzüldük, en çok biz sevineceğiz. Bu başarı her açıdan bölgeye büyük katkılar sağlayacak. Amedspor inşallah doğru bir yapılanma ve kurumsal bir yapı ile geleceğe çok daha emin adımlarla yürüyecek " diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz