Büyükşehir Belediyespor, Karar Aşamasında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve önümüzdeki sezon ligde Amedspor ismiyle oynayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yönetim futbolcu alacaklarını ödemek ve yeni sezonla ilgili planlama yapmak için değerlendirmeler yapıyor. Ödemeler ve yeni sezon için kaynak arayışları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyespor, Karar Aşamasında

Sezon başında hedeflediği PTT 1.Ligi’ne yükselme hedefinin gerisinde kalan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sezonun tamamlanmasından sonra sessizliğe büründü. Yönetimin futbolcu alacaklarını ödemek ve yeni sezonla ilgili planlama yapmak için değerlendirmeler yaptığı bildirildi. Yüklü miktardaki futbolcu ve teknik heyet alacakları için kaynak aranırken, yeni sezonla ilgili hedef belirlemek için de yine kaynak arayışları üzerinde duruluyor.

KARAR AŞAMASINDA

Yönetimin önümüzdeki günlerde önce kendi arasında, daha sonra da belediye yönetimi ile toplantılar yapacağı belirtiliyor. Toplantılardan çıkacak kararlara göre yol haritası ve hedef belirlenerek hareket edilecek. Bu arada 31 Mayıs’ta sözleşmeleri sona erecek Kamil, Ercüment, Yusuf ve Samet’in de aralarında bulunduğu takım iskeleti için önemli olan oyuncuların durumu da yönetimi düşündürüyor.

Kaynak: Spor Merkezi