Diyar için tribüne

Puan kaybına tahammülü olmayan Diyarbakırspor, ‘ya galibiyet ya da hiç’ parolasıyla Kocaelispor’u ağırlıyor.Konuk takım iddialı gelirken, Yeşil-Kırmızılılar taraftarlarından destek bekliyor.

Diyar için tribüne
3 PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCESİ YOK   Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun en önemli haftalarından biri yaşanırken, Diyarbakırspor sahasında son sıradaki Kocaelispor’u ağırlayacak. Bu yarıştaki rakiplerinden Tokatspor ve Çorumspor’un aynı saatte kozlarını paylaşacağı günde 3 puandan başka sonuç düşünmeyen Diyarbakırspor, düğüm haftasını mutlu sonla aşmak istiyor.

Yeşil-Kırmızılı takımda geçen hafta hastalığından dolayı kadroya alınmayan kaptan Erkan’ın ilk 11’de görev alacağı öğrenilirken,cezalının olmadığı takımda ciddi sakatlığı olan futbolcu da bulunmuyor.

KOCAELİ :’3 PUAN ALIP GİDECEĞİZ’   Cuma gününden beri Ali Gaffar Okkan Tesisleri’nde kampta olan Diyarbakırspor’da maçın havasına giren futbolcular, taraftarlardan Çorumspor mücadelesindeki gibi tribünlere gelerek ateşli şekilde destek olmalarını istedi.

Ligde kalma şansı mücizelere bağlı olan Kocaelispor da iddialı geldi. Genel Menajer Yaşar Kıldıran,”Diyarbakırspor’un durumu bizi ilgilendirmez. İlk yarıdaki Kocaelispor değiliz.Devre arasında

Damir Yüksel, Orhan Alemdar, Fatih Alak, Berkay Arslan, Rıza Altıntaş ve Koray Göksu  gibi eski futbolcularımızı geri getirdik. Eskisine göre çok güçlüyüz. Diyarbakırspor’u yeneceğiz. Maça çok iyi motive olduk. Bunu sahada göstereceğiz.” dedi.

İLK YARIDA FARKLI KAZANMIŞTI   Ligin ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan maçı Diyarbakırspor, Suat Mutlu (2) ve Hasan’ın golleriyle 3-0 kazanmıştı. Diyarbakırspor, iç sahadaki 11 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 8 puan toplarken, deplasmanda hiç puan alamayan Kocaelispor, 10 yenilgi aldı. Körfez ekibi, lig genelinde geride bıraktığı 21 maçta 47’si deplasmanda olmak üzere kalesinde 87 gol gördü.

Kaynak: Diyarbakır Söz