Diyarbekirspor Transferde Gaza Bastı

İsim değişikliğine giderek Diyarbekirspor ismini alan yeşil kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Yeşil kırmızılı ekip, iç ve dış transferde toplam 5 futbolcuyu renklerine bağladı.

Diyarbekirspor Transferde Gaza Bastı

Spor Toto 3. lig takımlarından Diyarbekirspor, dış transferde 3 ve iç transferde de futbolcuyu kadrosuna kattı.

SUAT MUTLU YUVAYA DÖNDÜ

Yeşil kırmızılı ekip, Darıca Gençlerbirliği'nden Adem Aydın,  Sakaryaspor’dan Muhammed Yurukuslu ve Diyarbakırsporun eski futbolcularından en son Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da oynayan Suat Mutlu ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

İÇ TRANSFERDE ENİS İLE SERDAR TAKIMDA KALDI

İç transferde teknik heyetin kalmasını istediği futbolcularla masaya oturma ve sözleşme yenilemeye devam eden yeşil kırmızılı ekip, Enis Gül ve Serdar Cansu'nun sözleşme şartlarında ve sürelerinde değişiklik yaparak yeniden anlaştı.

Yeşil kırmızılı kulüp, yeni anlaşma gereği geçen sezonki sözleşmede yer alan ücretlerinde indirime gidilen Enis ve Serdar'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İLHANLI ‘ TARAFTARLARIMIZ RAHAT OLSUN’

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, transfer çalışmalarında önemli futbolcuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

İyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirten İlhanlı, şöyle dedi: "Diyarbakır'ı yakından tanıyan bir futbolcu transfer ettik. Suat inşallah şampiyonluk hedefimize ciddi katkılar sunacak. Hem bizim hem taraftarların kendisinden beklentileri büyük" dedi.

Taraftarların istediği güzel bir kadro oluşturacaklarını belirten İlhanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“taraftarlarımız rahat olsun. Çok güzel ve iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Onları mest edecek bir kadro kuruyoruz.”

MUTLU”KENDİMİ DİYARBAKIRLI HİSSEDİYORUM’

Suat Mutlu da çok sevdiği bir camiaya gelmenin tarif edilemez bir duygu olduğunu anlattı.

Mutlu, “Transferde emeği olan ve bana güvenen Feyzi başkan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çok kulüpte oynadım ama hiç biri Diyarbakır kadar heyecan vermedi. Kendimi Diyarbakırlı hissediyorum ve çok mutluyum. Bu şerefli formayı giyecek olmanın ve büyük taraftarın önüne çıkmanın heyecanını yaşıyorum. İnşallah hep beraber şampiyonluğa ulaşacağız. Terimin son damlasına kadar savaşma sözü veriyorum” dedi.

AYDIN’ ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM’

Adem Aydın ise şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek şunları söyledi:

"Başkanımız Feyzi İlhanlı da şampiyon olacak bir kadro oluşturmak için tüm imkanları seferber etti. Ben de yeni kulübümde şampiyonluk yaşamak istiyorum. Diyarbekirspor'a geldiğim için çok mutluyum."

Kaynak: Spor Merkezi