Diyarıum’da Lisanslı ürün

Spor Toto 3. Lig 2.Grup takımlarından Diyarbekirspor, kulübün lisanslı ürünlerinin sadece Diyarıum’da satılıp ve temin edilebildiğini duyurdu.

Diyarıum’da Lisanslı ürün

Diyarbekirspor’dan yapılan açıklamada, kulübün adını kullanarak açılan bazı internet siteleri ve sosyal medya sayfalarında yapılan pazarlama ve satışlarla kulüplerinin hiçbir ilgisinin bulunmadığı ifade edildi.

Açıklamada, kulübün bunların önüne geçmek için hukuki mücadelesini devam ettirdiği belirtildi.

LİSANSLI ÜRÜNLER

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tüm halkımızı ve taraftarlarımızı bu konuda duyarlı olmaya,tek amacı kulübümüze gelir kazandırmak ve halkımıza kaliteli lisanslı ürünleri ulaştırmak olan Diyarıum’a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor markalarıyla ilgili her türlü lisanslı ürün Diyarıum’da mevcüt olup talep etmeniz halinde kolaylıkla sizlere ulaştırılmaktadır. Şimdilik Atatürk Stadı karşısında ve Ceylan&Karavil Park AVM’de faaliyet gösteren Diyarıum da halkın malı olup sizlerin desteği ile büyüyecektir. Diyarıum’un geniş kitlelere ulaşması ve büyüyerek önemli bir marka haline gelmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konuda sizlerden gelecek görüş ve öneriler de daha iyi konuma gelmemiz için yol gösterici olacaktır."

Kaynak: Diyarbakır Söz