Edirnespor’da Diyarbakırlı Başkanın Farkı

Diyarbakır dışında yaşayan iş ve spor insanları, bulundukları şehirlerin spor kulüplerinde yöneticilik yaparak başarılı işler yapmalarıyla dikkat çekerken, 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Edirnespor, Diyarbakırlı genç iş insanı Onur Yaren Ayaydın’ın başkanlığında yıllar sonra şehirde heyecan yaratmış durumda. Diyarbakır’da doğup büyüdükten sonra Edirne’ye yerleşen Ayaydın, Edirne spor camiasında sempati kazanmış durumda.

Edirnespor’da Diyarbakırlı Başkanın Farkı

EDİRNE’NİN İŞ VE SPOR DÜNYASINDA ETKİLİ

3.Lig 1.Grup’ta başarılı bir sezon geçiren Edirnespor, Diyarbakırlı iş insanı Onur Yaren Ayaydın’ın başkanlığında Play-Off’a koşuyor. Zor bir grupta yer almasına rağmen başarılı bir performans ortaya koyan Trakya temsilcisi, bitime 5 hafta kala topladığı 3 puanla 5.sırada yer alıyor.

Diyarbakırspor tribünlerine yetişen, Diyarbakır’da doğup büyüyen ve öğrenim hayatını da yine Diyarbakır’da tamamlayan Ayaydın, yıllar önce yerleştiği Edirne’de hem iş hem spor dünyasına sevilen  bir isim haline geldi.

GEÇEN SEZON LİGDE TUTTU, BU SEZON ZİRVE YARIŞINDA

Geçen sezon Edirnespor’a başkan olan Ayaydın, geçen sezon ligde tuttuğu takımı bu sezon da Play-Off’a taşıyor. Edirne’nin uzun yıllardır sporda başarıya aç olduğunu belirten Ayaydın,”Edirnespor uzun yıllar 1.Lig’de oynamış ve Süper Lig’in kapısından dönmüş bir camia. Ondan sonra amatöre kadar düşmüş. İki sezondur doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon çok iyi gidiyoruz. Hedefimiz öncelikle Play-Off’a kalmaktır. Edirne halkı başarıyı çok istiyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz