Masterler Son Hazırlık Maçını Valilik Karması İle Yapacak

12 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Soccer Cup 2015’e katılacak olan Diyarbakır Masterler Futbol Takımı turnuva öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Masterler Son Hazırlık Maçını Valilik Karması İle Yapacak
Teknik Direktör Faruk Türk yönetiminde yaptığı antrenmanlarla turnuvaya hazırlanan Diyarbakır Masterler Futbol Takımı turnuva öncesi yaptığı hazırlık maçlarıyla da form tutmaya çalışıyor.

HAZIRLIK MAÇI CUMARTESİ SAAT 13.00’DA Diyarbakır Masterler Futbol Takımı Turnuva öncesi son hazırlık maçını ise Valilik Karması ile oynayacak. Diyarbakır Masterler-Valilik Karması maçı 21 Mart 2015 Cumartesi günü DSİ Spor Kompleksinde Saat 15.00’da başlayacak.

AKAR’ TURNUVAYA HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ Maçla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar: ’’8-12 Nisan tarihleri arası Antalya’da düzenlenecek olan Soccer Cup 2015 Masterler Futbol Turnuvası için hazırlıklarımız aralıksız sürüyor. Futbol Takımımız antrenmanlarla ve hazırlık maçlarıyla turnuvaya hazır girmek istiyor. Bu kapsamda Cumartesi günü DSİ Spor Kompleksinde saat 15.00’da Valilik Karması Futbol Takımıyla son hazırlık maçımızı oynayacağız, maçımıza tüm sporseverleri bekliyoruz’’ Dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz