Mini şampiyon “asur” masterler

Mini Bahar Masterler Futbol turnuvası son hafta maçında Diyarbakır karma Masterler ekibi ile 1-1 berabere kalan Asur Spor Masterler ekibi turnuvanın Şampiyonu oldu.

Mini şampiyon “asur” masterler

Bu yıl ikincisi düzenlenen 4 takımın tek devreli lig usulü ile oynadığı Mini Bahar Masterler Futbol turnuvası son hafta maçları sonucunda Asur spor Masterler ekibi 7 puan toplayarak turnuva birincisi olurken, Çınar Masterler ekibi hafta sonu konuk ettiği rakibi Surkent Masterler ekibini 3-1 yenerek turnuva ikincisi oldu.

Turnuvada 4 puan toplayan Diyarbakır karma Masterler ekibi üçüncü olurken, oynadığı tüm maçlarda puanla tanışamayan Surkent ekibi ise turnuvanın dördüncüsü oldu.

Hafta sonu oynanan son maçların ardından Asur spor Masterler ekibi Birincilik kupasını alırken, turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara katılım Plaketleri Komite üyeleri tarafından takdim edildi.

ASUR MASTERLER

Turnuva sonrası komite üyeleri Zülküf Yakut, Şener Özdil, Mustafa Geçgil ve Murat Yardım’ın yaptığı ortak açıklamada; ”Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvada Sevgi, Saygı ve Hoş görü kavramlarının ön planda olduğu bir turnuva yaşadığımız için çok mutluyuz. Bu turnuvada birinci olan Asur spor Masterler ekibini tebrik ediyoruz, ancak bu turnuvanın gerçek şampiyonları oynadıkları tüm maçlarda kazanma olgusundan uzak tamamen dostlukların kazanılması adına centilmence tavır sergileyen tüm futbolcular kardeşlerimizin olduğunu belirtmeden de geçemeyeceğiz. Yüreği gibi kendileri güzel tüm futbolcu kardeşlerimize, ayrıca maçlarımızı tarafsız mükemmel bir şekilde yöneten hakem kardeşlerimize, turnuvamıza saha tahsisi konusunda desteklerini sunan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Spor Şube Müdürü Erkan Göçmenoğlu, Çınar İlçe Gençlik Spor Müdürü Yılmaz bay ve turnuvada emeği geçen herkese Tertip komitesi olarak çok teşekkür ediyoruz.  Bu güzelim turnuva ile birlikte dört takım olarak gerçekten çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Bu birlikteliğimize bundan sonra farklı sosyal etkinlikleri de katarak devam ettirmeyi düşünüyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz