Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalistler belli oluyor! İşte günün maçları...

Şampiyonlar Ligi'den çeyrek final heyecanı oynanacak maçlarla sona erecek.

Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalistler belli oluyor! İşte günün maçları...

Son olarak PSG ve Borussia Dortmund yarı finalde eşleşen takımlar olurken son kalan ikili de belli olacak. 

İşte günün maçları:

BAYERN MÜNİH - ARSENAL

Bayern Münih ile Arsenal, Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek. Hollandalı hakem "Danny Makkelie"nin düdük çalacağı müsabaka saat 22'de başlayacak. Bayern Münih ile Arsenal arasında Londra'da oynanan ilk maç 2-2 berabere sona ermişti. Arsenal, hafta sonunda Aston Villa'ya sahasında 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yarışında çok ciddi bir yara almıştı. Bundesliga şampiyonu unvanını Bayer Leverkusen'e kaptıran Bayern Münih ise; hafta sonunda sahasında Köln'ü 2-0'lık skorla geçmişti.

MANCHESTER CİTY - REAL MADRİD

Manchester City ile Real Madrid, 3-3 sona eren çeyrek final ilk maçının ardından İngiltere'deki rövanşta kozlarını paylaşacak. İtalyan hakem "Daniele Orsato"nun yöneteceği maç saat 22'de başlayacak. Liverpool ve Arsenal'in iç saha mağlubiyetleri yaşadığı hafta sonunda Luton Town'ı 5-1 yenen Manchester City, Premıer League şampiyonluğu yolunda önemli bir avantaj elde etti. La Liga'da en yakın rakibi Barcelona'nın 8 puan önünde yer alan Real Madrid ise; La Liga'da Real Mallorca deplasmanından tek gollü galibiyetle döndü. Eşleşmeden galip ayrılacak takım, Arsenal - Bayern Münih eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Bayern Münih (Almanya)-Arsenal (İngiltere) (2-2)

Manchester City (İngiltere)-Real Madrid (İspanya) (3-3)

Yarı finallerin 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacağı "Devler Ligi"nde final maçı, Londra'daki Wembley Stadı'nda 1 Haziran'da yapılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz