Seviyorsanız hibe edin

Diyarbakırspor bir yandan yarınki Gaziosmanpaşa maçına kilitenirken,diğer yandan kulübün geleceğinin kurtulması için şu anki yöneticiler dahil herkesten alacağını hibe etmesi istenecek.

Seviyorsanız hibe edin
Taraftardan da ortak çağrı var :’Az da olsa yüreğinizde Diyarbakırspor sevgisi varsa alacaklarını hibe edin.’

GAZİOSMANPAŞA MAÇINA HAZIR Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında yapacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı. Renkdaşını yenerek ligde kalma umutlarını son 6 haftaya taşımak isteyen Yeşil-Kırmızılı takım, dün yaptığı taktik ağırlıklı idmandan sonra Ali Gaffar Okkan Tesisleri’nde kampa girdi.

Bugün hafif ter idmanı yaparak daha sonra maç saatine kilitlenecek olan Diyarbakırspor’da futbolcuların hafta boyunca yapılan idmanlarda hırslı olması sevindirirken,teknik heyetin son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan kadronun yanı sıra oyun anlayışında da değişiklik yaparak hücüm ağırlıklı taktik uygulayacağı kaydedildi.

‘ALACAĞINI HİBE ET’ KAMPANYASI Bu arada Diyarbakırspor için oluşturulan destek komisyonunun önümüzdeki günlerde kulübün önünü açacak bir kampanya başlatacağı öğrenildi. Eski yöneticiler ve mevcüt yöneticilerden alacaklarını bağışlayarak kulübün önünü açmaları istenecek. Bu çağrının amacına ulaşması için alacaklılarla görüşülecek. Bakan Mehdi Eker dahil siyasilerden ve kent yöneticilerinden de kampanya için destek istenecek. Kampanyaya destek veren eski başkanlardan Çetin Sümer,”2.6 milyon tutarında alacağımız var. Ekonomik olarak büyük riskler aldık,büyük tahribat yaşadık. Buna rağmen Diyarbakırspor’un yaşaması için bundan vazgeçmeye hazırım. Herkes alacağını hibe ederse seve seve üstünü çizerim” dedi.

‘BU YÖNETİM BAĞIŞLAYARAK ÖRNEK OLSUN’ Taraftardan da alacaklılara mesaj var :”Eski ve şu anki yöneticilerin Diyarbakırspor’u ne kadar sevdikleri alacaklarını bağışlamalarıyla ortaya çıkacak. Diyarbakırspor onlara çok şey kazandırdı. Şimdi sıra onlarda. Gereğini yaparak kulübün önünü açsınlar. Aksi takdirde takım amatöre düşerse kimse para alamaz.”

Bu arada yönetimin önceki gün Ankara’da görüştüğü Bakan Eker’den kulübün yaşadığı sorunların aşılması için olumlu yanıt aldığı,hafta sonu veya gelecek hafta içinde bir görüşme daha yapılacağı kaydedildi. Bakan Eker başta olmak üzere milletvekilleri, kent yöneticileri,eski yöneticiler ve STK’lar yarınki maça da davet edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz