Yeni Diyarbakırspor Taraftarları TFF'ye yürüdü!

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor iki gün önce oynan Denizli Büyükşehir Belediye Maçında Hakemin 90+5'de penaltı vermesi sebebiyle Diyarbakırspor yarı finalde Play Off'a veda etmiş ve daha maç bitmeden saha karışmıştı. Yeni Diyarbakırspor taraftarları dün gece sosyal medyadan haberleşerek bugün TFF binası önüne protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yeni Diyarbakırspor Taraftarları TFF'ye yürüdü!

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta Mücadele Eden Yeni Diyarbakırspor A.Ş iki gün önce oynanan Denizli Büyükşehir Belediye Maçında Hakemin  90+5'te penaltı vermesi üzerine yarı finalde play offlara veda etmiş ve saha karışmıştı.

Bu durumu kabullenemeyen Diyarbakırspor taraftarları dün gece sosyal medyada yaptığı açıklamada Konuk evinde toplanıp TFF binasına protesto yürüyüşü gerçekleştireceğini söylediler. Bun çağrı üzerine bugün Saat 16:30’da konuk evinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup TFF binasının önünde “ Futbolun Katili Türk Hakemleri” sloganları atarak TFF’yi protesto ettiler.

Bütün Tepkiler Hüseyin Sabancıya

Taraftarlar maçın katili olan Hüseyin Sabancıya oldukça tepki gösterdi. Bir grup taraftar Hüseyin Sabancıya “ Hakkımızı Helal Etmiyoruz” dedi. Bu arada Basın Açıklaması Yapan Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay ise “ Diyarbakırspor’un hakkını yiyenler kim olursa olsun bu memleketin Hakkı helal değil” diyerek sözlerine son verdi.

Basın açıklamasının  ardından taraftarlar sessiz ve sakin bir şekildi dagıldılar.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler