Sokaklara kilitli parke

Hevsel semtindeki 35 sokağa kilitli parke taşı döşendi

Sokaklara kilitli parke

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçe Belediyesi, bir ay gibi kısa bir zaman içerisinde Hevsel semtindeki 35 sokağa kilitli parke taşı döşedi.

Hevsel semtindeki alt yapısı tamamlanan 35 sokak için açılış töreni düzenlendi. Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu açılışta yaptığı konuşmada, bir ay gibi kısa bir zaman içerisinde 35 sokağın alt yapısını tamamladıklarını, bunun ciddi bir başarı örneği olduğunu söyleyerek, çalışmada emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

SOKAKLARA KİLİTLİ PARKE

Kurbanoğlu, bir ay önce Hevsel semtinde yaptıkları mahalle toplantısında söz konusu sokakların parke taşı ile döşenmesini halkla birlikte kararlaştırdıklarını vurgulayarak, “Bir ay önce Hevsel semtinde yaptığımız halk toplantısında yurttaşlarımız, bizden sokakların parke taşı ile kaplanmasını istemişlerdi. Bizler de onlara bir ay içerisinde başlayıp bitireceğimizi söyledik. Bu konuda onlara söz verdik. Halkımıza verdiğimiz sözü bugün yerine getirmenin sevinicini ve heyecanını yaşıyoruz. 2009 yılında seçim meydanlarında öncelikle göçe maruz kalmış, her şeyini geride bırakarak kentimize sığınmış, mağdur kesimin istemlerini yerine getireceğimizi söylemiştik. Seçim meydanlarında söylediğimizi bugün yerine getirdik. Kenar mahalle olarak isimlendirdiğimiz gecekondu mahallelerindeki alt yapının yüzde 90’nını tamamladık. 2013 yılında da Ofis ve diğer merkezlerimizde alt yapı çalışmalarını başlatıp kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler