Uludağ'da kayalıklardan düşen şahıs öldü

İstanbul’dan gelen akrabalarına Uludağ’ı gezdirmek isteyen bir kişi, kayalıklardan düşerek öldü.

Uludağ'da kayalıklardan düşen şahıs öldü

Olay, dün saat 19.30'da meydana geldi. Her sene Uludağ’da kamp kurup bir süre kaldığı öğrenilen 2 çocuk babası Bayram Geçal (47), bu kez İstanbul’dan gelen akrabalarına Uludağ’ı gezdirmek istedi. Çobankaya mevkisinde yapılan pikniğin ardından zirveye tırmanışa geçen Bayram Geçal önderliğindeki grup, karlarla kaplı noktaya kadar ulaştı. Burada oturup manzarayı izlediği sırada dengesini kaybeden Bayram Geçal, yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düşerek başını kayalıklara çarptı.

Akrabalarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sivil savunma ekipleri sevk edildi. Bayram Geçal, halatların yardımı ile uçurumdan yukarı çekildi. Bayram Geçal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ceset olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bayram Geçal’ın hastane önüne gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Aile yakınları üzün süre gözyaşı döktü. Geçal’ın abisi Mehmet Geçal, kardeşinin jandarmanın yardımı ile kısa sürede kurtarıldığını ancak 112 acil servisi geç geldiği için öldüğünü iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler