120'nci yılını kutlayacak

Ziya Gökalp Lisesi mezunları, ’120. Yıl Kutlaması’ kapsamında ‘Mezunlar Gecesinde’ bir araya geliyor

120'nci yılını kutlayacak

DİYARBAKIR-Diyarbakır’ın yanısıra Güneydoğu’nun en eski Lisesi olan Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nin mezunları, okulun kuruluşunun 120. Yılı dolayısıyla Okul Aile Birliği’nin organize ettiği ‘Mezunlar Gecesi’ etkinliğinde bir araya gelecekler.

UNUTULMAZ BİR GECE

Diyarbakır Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Edip Sevgican mezunlar gecesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Sevgican şunları söyledi:

‘Ziya Gökalp Lisesi, kentimizin yanısıra bütün bölgemizin en köklü okullarından biridir. Bu sene gerek okulumuzun kuruluşunun 120. Yılı olması ve gerekse bu eğitim-öğretim yılında ‘Anadolu Lisesi’ olması nedeniyle oldukça görkemli bir etkinlik düzenlemeyi hedefledik. Hazırlıkları uzun bir süredir devam eden çalışmalarımız son aşamaya gelmiş bulunmaktadır.

ESKİ MEZUNLAR BULUŞACAK

25 Kasım Pazar akşamı Demirok Tesislerinde saat 19.30’da başlayacak olan ‘Mezunlar Gecesi 120. Yıl Kutlaması’ etkinliğimize, okulumuz mezunlarının yanısıra bütün Diyarbakır sevdalılarını bekliyoruz. Hem unutulmaz bir gece yaşayacaklar, hem de okulumuza bir katkı sağlamış olacaklar. ‘Mezunlar Gecesi 120. Yıl Kutlaması’ etkinliğimize katılacak olan Diyarbakırlı udi sanatçı Coşkun Sabah, en güzel eserlerini icra edecek. Diyarbakır türkülerini icra eden değerli sanatçı İbrahim Macit ve Grup Ezgi, söyleyecekleri birbirinden güzel türkülerle etkinliğimize renk katacaklar’.

Kaynak: Diyarbakır Söz