Merkür retrosu ne zaman bitecek?

Burçlar üzerinde çeşitli etkileri bulunan Merkür retrosu son günü ne zaman?

Merkür retrosu ne zaman bitecek?

Astrolojide çok sık karşımıza çıkan ve burçları da etkilediği bilinen Merkür retrosunun bitmesi için son günler. Merkür gerilemesi olarak ifade edilse de, aslında Merkür'ün daha yavaş hareket etmesi olayıdır. Burçlar üzerinde çeşitli etkileri bulunan Merkür retrosu son günü ne zaman? Merkür retrosu ne zaman bitecek? 

Merkür retrosu ne zaman bitecek? 2024

Merkür Retrosunun bitiş tarihi, Astroloji meraklıları tarafından araştırılıyor. Merkür, zodyak’ın ilk burcu olan Koç burcunda retro yapıyor. Merkür Retrosuna Güneş tutulmasının da eşlik etmesi insanların hayatında dönüm noktası yaşaması ihtimalini de beraberinde getirdi. İşte, "Merkür retrosu ne zaman bitiyor?" sorusunun yanıtına ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Merkür retrosu, ne yazık ki kişileri de dolaylı olarak etkiliyor. 2024 yılında Merkür retrosu 1 Nisan tarihinde başlamıştı ve artık sona gelindi. Gerileme sebebiyle iletişim sorunları, anlaşmazlıklar gibi konularda sıkıntılar yaşanabiliyor. İşte, 2024 Merkür retrosu bitiş günü...
Gezegenlerin hareketlerinden etkilenen burçlar, Merkür Retrosu'nda daha çok etkilenmeye devam ediyor. İlk burç olan Koç burcunda gerçekleşen Merkür Retrosu 1 Nisan'da başlamıştı. 2024 yılının ilk Merkür Retrosu'nun bitiş tarihi merak konusu oldu ve araştırmalar sıklaştı. 

Merkür Retrosu Ne Zaman Bitecek?

1 Nisan'da Koç burcunda başlayan Merkür Retrosu, 25 Nisan tarihinde bitecek.

Merkür Retrosu Koruyucu Etkide Olacak

Astrologlara göre; gücümüzü hatırlayacağımız, güçlü başlangıçlara ilerleyeceğimiz bu tutulma döngüsünde; doğru planlamalar yapmak, ani kararlar almamak ve düşünerek hareket edebilmek için bu Merkür Retrosu aslında bizim için koruyucu etkide olacaktır.

Bu süreçte; fevri, sabırsız, fazla özgürlükçü, dürtüsel, duygusal tepkiler vermemeye, öfkeli çıkışlar yapmamaya, bencil söylemlerde bulunmamaya, insanların yaşamına müdahale etmemeye, kapıları sert kapatmamaya, kavga ve çatışmalı ortamlara girmemeye dikkat etmeliyiz.

Adım atmak, başlangıçlar yapmak yerine bu Merkür Retrosu dönemini planlamak, tasarlamak, tamamlamak ve bazı şeyleri geçmişte bırakmak için değerlendirmeliyiz.

Merkür Retrosu Nedir, Etkileri Neler?

Merkür retrosu, gerileme olarak ifade edilse de aslında Merkür’ün yavaşlaması ile meydana geliyor. Sene içerisinde 3 – 4 kez yavaşlayan Merkür, insanların hayatını da etkiliyor. Merkür’ün bu durumu; teknoloji, haber, iletişim, gibi alanlarda etkisini gösteriyor. Gerileme durumunda da hayatımızda aksilik ve aksaklıklar ortaya çıkabiliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz