Dünyayı çocuklar yönetseydi

İşgalci siyonist rejimin saldırdığı Filistin'deki Müslümanların mazlumiyetlerinden etkilenen çocuklar, evlerinin bulunduğu muhitte kapı kapı dolaşarak yardım topladı.

Haberler 21.05.2021 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesinde bir grup küçük kz, siyonist rejimin saldrd Filistinliler için ev ev gezerek yardm talebinde bulundu.

Televizyon ve internette Filistinlilerin harap olmu evlerini, yaralanm kadn ve çocuklar gören minikler, Filistindeki kardelerinin içler acs hallerini gördükçe yüreklerinin yandn ve bu duruma kaytsz kalamayacaklarn düünüp birlikte evleri dolap yardm toplamaya karar verdiklerini söyledi.

YARDIM TOPLADILAR

Balattklar yardm çalmas hakknda konuan Mevasu Aslan, Filistindeki kardelerimizin durumlarn görünce yüreimiz acyor. Kardeim ve arkadalarmla beraber siteyi dolap para topladk. Topladmz paralar Filistine ulatrmak üzere Umut Kervanna götüreceiz. dedi.

Yaptklar yardm çalmasnda sadece Allah rzasn gözettiklerini ifade eden Aslan, Oradaki çocuklar görünce üzülüyoruz. Peygamberimizin Komusu aç iken tok yatan bizden deildir hadisi gereince Filistinlilere yardmc olmak istedik. Bize bu konuda yardmc olan komularmza teekkür ediyoruz. Dier arkadalarmzn da benzer çalmalar yapmalarn istiyoruz.

Ana Sayfaya Git