Bahar bu akşam var mı, yok mu? Bahar yeni bölüm ne zaman? 10 Eylül Show TV yayın akışı

Bahar yeni sezon bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Her Salı akşamı Show TV'de ekrana gelen Bahar 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün yayın günü olması nedeniyle ''Bahar bu akşam var mı, yok mu?'' sorusu yanıt arıyor. Peki, Bahar yeni bölüm ne zaman? İşte 10 Eylül Show TV yayın akışı ile Bahar yeni sezon tarihi hakkında detaylar…

Haberler 10.09.2024 - 10:50 Son Güncelleme : 10.09.2024 - 10:50

SHOW TVnin reyting rekortmeni dizisi Baharın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Eylül ayına girilmesiyle birlikte salı günlerinin vazgeçilmez adresi olan Bahar yeni sezon tarihi hakkında araştırmalar başladı. Bu kapsamda izleyiciler 10 Eylül Show TV yayın akışı ile Bahar bu akşam var mı, yok mu? sorularını gündeme taşıdı. Peki, Bahar yeni bölüm ne zaman? İşte Bahar 2. Sezon tarihi

BAHAR BU AKŞAM VAR MI YOK MU?

10 Eylül Show TV yayın akışına göre Bahar bu akşam yayınlanmayacak. Dizi saatinde Sakar Şakir filmi izleyici karşısına çıkacak.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar dizisinin 2. sezonunun eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

BAHAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baharın 16. Bölümünde; Bahar ve Timurun mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır. Baharın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır.

Bir yandan Nevranın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister. Tüm hastane Bahar için seferber olurken Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir.

Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umayı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir.. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir.

10 EYLÜL SHOW TV YAYIN AKIŞI

06.00 Gelin

08.00 Bu Sabah

10.00 Aile

12.30 Ezgi Sertel ile Gelin Evi

15.00 Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme

18.45 Show Ana Haber

20.00 Sakar Şakir

21.45 Kapıcılar Kralı

23.45 Suçlular Takımı

02.15 Sakar Şakir

03.45 Ezgi Sertel ile Gelin Evi

Ana Sayfaya Git