'Friends' dizisinin eşyaları açık artırmaya çıkarılıyor

Dünya çapında büyük ilgi gören ve 10 sezon yayınlanan 'Friends' dizisinde kullanılan kostümler ve eşyalar müzayedede satılacak

Haberler 28.08.2024 - 18:53 Son Güncelleme : 28.08.2024 - 18:53

Friends dizisi hayranıysanız, televizyon tarihinin bir parçası sizin olabilir. Ünlü Amerikan sitcomunun setinden birçok popüler aksesuar, dizinin 30uncu yıl dönümü nedeniyle açık artırmayla satılacak.

2

23 Eylülde Los Angelesta Friends hayranlarını heyecanlandıracak çeşitli nostaljik öğeler satışa çıkarılacak.

3

Satışa çıkarılacak eşyalar arasında ikonik turuncu Central Perk koltuğunun bir kopyası, senaryolar, dizinin yıldızları Courteney Cox ve Jennifer Anistonın giydiği kıyafetler, bir Central Park tabelası, Lisa Kudrowun suni kürklü kot ceketi, David Schwimmerın mobilyaları ve geçen yıl hayatını kaybeden Matthew Perrynin imzalı kazaklarından biri var.

Koleksiyonun büyük bir kısmı gerçek parçaların kopyaları gibi görünse de müzayedeye çıkarılacak birkaç önemli parça da var. Christina Applegate, Bruce Willis, Paul Rudd, Winona Ryder gibi konuk oyuncular ve dizinin eski oyuncu James Michael Tylerın kostümleri de satılıyor.

5

Müzayedede, dizinin Chandler karakteri olarak hafızalara kazınan, geçen yıl ekim ayında evinde 54 yaşındayken hayatını kaybeden Matthew Perrynin giydiği deniz mavisi kaşmir kazak için büyük teklifler verilmesi bekleniyor.

6

Müzayede, dizinin yapım şirketi Warner Bros. ile iş birliği içinde gerçekleştiriliyor.

Ana Sayfaya Git