FETÖ’nün 'para kasası' zanlıları yakalandı

Kütahya'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 'gaybubet evleri'ne eş zamanlı baskın yapıldı. Aralarında 'il ablası ve para kasası' konumunda olan kişilerin de yer aldığı 21 şüpheli yakalandı.

Haberler 10.10.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütahyada, FETÖ/PDY silahl terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, gaybubet evlerine e zamanl baskn yapld. Aralarnda il ablas ve para kasas konumunda olan kiilerin de yer ald 21 üpheli yakaland.

PARA KASASI

Kütahya Cumhuriyet Basavclnca yürütülen soruturma kapsamnda, Kütahya Emniyet Müdürlüü stihbarat ve Terörle Mücadele ubesi ekipleri, FETÖ/PDY silahl terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Haklarnda yakalama karar bulunan üphelilerin sakland gaybubet evlerine düzenlenen e zamanl basknlarda, terör örgütünün güncel yaplanmasn salayan, aralarnda il ablas ve para kasas konumunda olan üphelilerin de bulunduu 21 üpheli yakalanarak gözaltna alnd. Evlerde yaplan aramalarda ise yüklü miktarda para, döviz, altn, örgütsel doküman ile sahte kimlik ele geçirildi. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git