Güneşin Kızları 10. Son Bölüm (Çünkü sana aşığım) -

Yaz ekranlarının en fenomen dizisi Güneşin Kızları 20 Ağustos 10. Bölüm yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 10. Bölüm (Son bölüm - 20 Ağustos) izlemek isteyenler ve ne oldu diye merak edenler için ayrıntılar haberimizde. Son bölümde Güneşin Kızlarından Selin ile Ali’nin ilişkisi kafaları karıştırırken, Ali sonunda Selin’e olan aşkını ‘Çünkü sana aşığım’ sözleriyle itiraf etti. İşte Güneşin Kızları 10. Son Bölüm tek parça izleme fırsatı…

Haberler 21.08.2015 - 00:22 Son Güncelleme : 21.08.2015 - 00:22

Güneşin Kızları son bölüm (20 Ağustos 10. Bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve reyting rekortmeni dizinin son bölümünde neler oldu neler? İşte ayrıntılar

GÜNEŞİN KIZLARI 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halukun kaza yapmasının akabinde Güneş, Haluka karşı kızgınlığını bir anlığına unuttu ancak yine de kafasındaki soru işaretleri geçmedi: Haluk bu kazayı nasıl yapmış? Diye.

Alinin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Aliden uzak durma kararı aldu. Ne kadar dil döktüyse de, ne fayda Ali onu affetmiyordu. Ancak Alinin birden bire 180 derece dönüp Seline tekrar yakınlaşması herkesi şaşırtmıştı. Selin de bu yakınlıktan keyif alıyordu. Lakin bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçenin Seline karşı yaptığı bir planın olduğunu bilmiyordu. Selin o planı öğrenince Aliye Bu video unutulur, ama senin içimde açtığın yara unutulmaz diyerek Alinin yanından ayrılırken, Ali de sonunda Seline olan hislerini kendine itiraf etti ; çünkü sana aşığım sözleriyle.

GÜNEŞİN KIZLARI 10. SON BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Savaş, Nazlının mektubunu okuduktan sonra allak bullak oldu. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verdi ancak Nazlı, Savaştan uzaklaşmaya çalışıyor çünkü biliyordu ki ne zaman Savaşa yakınlaşsa canı yanıyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır