İşte yeni sezonda izleyeceğiniz diziler

Yeni TV sezonunda ekranlara gelecek birbirinden iddialı diziler sizlerin karşısına gelecek. Yeni sezonda ekrana gelen dizilere yaklaşık 10 tane yeni dizi eklenecek. İşte yeni sezonda sizlerle birlikte olacak o diziler…

Haberler 31.08.2015 - 19:03 Son Güncelleme : 31.08.2015 - 19:03

Aşk ve Günah

Pazartesi günü Kanal Dde başlayacak ve başrollerini Tekin Temel, Seren Deniz Yalçın ile Türkan Kılıçın paylaştığı dizi, zengin bir iş adamı olan Kerimin, eve getirdiği şoförünün kızı Nesrini yoksul bir hayattan, zengin bir hayata geçmek için yaptığı entrikaları anlatıyor.

Bir Deniz Hikayesi

Kanal Dnin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Deniz Hikayesinin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Dizinin başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi gibi isimler yer alıyor. Eylülde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizi bir kasabada geçiyor. Annesinin öldüğünü sanan Denizin sürpriz bir şekilde annesi ile karşılaşması sonrası eskisi gibi olmayan hayatını anlatıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Mafyöz bir aşk hikayesi. Mafya ve aşk hikyesini konu alan ATVnin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın çekimleri başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz çakırın paylaşıyor.çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbulda başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır karakteriyle dünyada silahların olmaması ve huzur için savaş veren bir mafya babasını canlandırıyor.

Evli ve Öfkeli

Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından biri de aldatılan kadınların hikayesini konu alan Evli ve Öfkeli dizisi... ATVde yayınlanacak dizi, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını anlatıyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi güçlü isimler var.

Gamsız Hayat

Show TVde başlayacak Gamsız Hayatın başrolünde Ceyda Ateş yer alıyor. Bir gençlik hikayesinin konu edileceği dizide Gül karakterini canlandıracak Ceyda Ateşe eşlik edecek isimler ise Ali Aksözle Ahmet Rıfat. Dizinin cast çalışmaları ise hala devam ediyor.

Hatırla Gönül

Star TVde önümüzdeki ay ekrana gelmesi planlanan dizi, Gönül karakteri ile ekrana gelecek olan Gökçe Bahadır ile iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenmesini konu alıyor. Hafızasını, tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadın olan Bahadıra Engin Öztürk ve Onur Saylak eşlik ediyor.

Mayıs Kraliçesi

Show TVde izleyicisiyle buluşmak için gün sayan Mayıs Kraliçesi Kore yapımı May Queenden uyarlama olarak dikkat çekiyor. Dizi, başrolde sanayide çalışan kaynakçı kız Nehir rolüyle Yağmur Tanrısevsin var. Yapımcılar Tanrısevsine eşlik edecek diğer oyuncuların arayışlarına video appi Vinedan devam ediliyor.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan

Sultanlar entrikalarına tam gaz devam ediyor Muhteşem Yüzyılın devamı olan ve Star TVnin yeni sezon için hazırlanan iddialı dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl: Kösemin çekimlerine Sakız Adasında başlansa da geri kalan cast çalışmaları hala devam ediyor. Dizinin netleşen oyuncu kadrosunda ise başrolde Kösem Sultanı canlandıracak Beren Saat ve Safiye Sultana hayat verecek Hülya Avşarın yanı sıra, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Alma Terzic var. Bir önceki dizide Hürrem Sultanın (Meryem Uzerli) etrafında dönen saray entrikalarının benzerine yeni dizide Safiye Sultan ile Kösem Sultan arasındaki kıyasıya çatışma ve iktidar mücadelesine tanık olacağız. Dizinin 1 Ekim perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.

Kara Sevda

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün yer aldığı Kara Sevda dizisi Star TVde yayın hayatına başlayacak. 301 maden işçisinin şehit olduğu Soma Faciasını ele alacak Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit genç bir maden mühendisini canlandıracak.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır