Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanı- Safiye ölecek mi?

Ve Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı da yayınlandı. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm fragmanı ile her zaman ki gibi heyecanlandırdı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm (yeni bölüm) detayları ve Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm (Son Bölüm) Fragmanı izle…

Haberler 11.05.2015 - 23:58 Son Güncelleme : 11.05.2015 - 23:58

NAİF DURGUN

Efsane fenomen dizi ve Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi, reyting ustası Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta 258. Bölümüyle ekranlarımıza konuk olmuş ve reytinglerde de zirveyi kimselere kaptırmamıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 258. Bölümde Martin kaçırdığı Safiyeyi Tilkinin ellerine teslim etmişti, ancak Polat Alemdar da Ordünaryüsü ele geçirmiş ve Tilkinin de izini bulmuştu. Peki Tilki Polatın elinden nasıl kurtuluyor? Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanında yine büyük sürprizler var.

SAFİYE ÖLECEK Mİ?

Fragmandan da izlediğinizde anlayacağınız üzere Tilki Safiyeye silahı doğrultarak Üzgünüm diyor. Acaba Tilki Safiyeyi öldürecek mi? Öte yandan Tilkiyi bulmaya çalışan Polat Alemdar Cahitle beraber Rusyaya Tilkinin kardeşini bulmaya gidiyor. Tilkinin hainlikleri de bitmiyor, Pusata da işkence yapmaya devam ediyor.

SÜRPRİZ TEKLİF FEHMİDEN

Bu arada Fehmi Kuzuzade de Tilkiye Polat Alemdara karşı mücadele etmek için işbirliği yapmayı teklif ediyor. Tilki bu işbirliğine ne diyecek? Polat Safiyeyi bulacak mı? Pusat İşkenceden nasıl kurtulacak? İşte tüm bu soruların yanıt bulacağı Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölümü Perşembe akşamı Kanal Dde!

KURTLAR VADİSİ PUSU 259. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır