Paramparça Son 34. Bölüm (Dilara sinirlendi) -

Star TV’nin en güzel dizilerinden biri Paramparça 34. Bölüm’de şok gelişmeler yaşandı. Paramparça 34. Bölümde Gülseren ve Cihan aşklarına dolu dizgin devam ederken, Harun sinsi planına başladı. Özkan’ın oturduğu apartmanı boşalttılar. Aile komple Dilara’ya taşındı. Dilara yine sinirlendi. Paramparça 34. Son bölüm izlemek isteyenler haberimizden faydalanabilir.

Haberler 28.09.2015 - 23:59 Son Güncelleme : 28.09.2015 - 23:59

Paramparça 34. Bölümü ile de izleyicilerine mükemmel birkaç saat yaşattı. Paramparça son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Paramparça 34. Bölümünde; Harun Dilaranın karşısına çıkarak Cihana hayatındaki en büyük acısını yaşatmak için planına başladı. Özkan Cihana gidip Cansuya bakamayacağını itiraf edip ağlıyor. Cihan ise acıyor Özkana. Cihan ve Gülseren Cansuya bakmaya gittiklerinde ise şokla karşılaşıyorlar. Belediye evi boşaltmış ve Cansu Halasını da aldığı gibi doğru köşke götürüyor. Dilara ise küplere biniyor. Bölüm sonunda ise Ozan Dedesinin sözlerine kulak asarak, Gülserenin kapısına dayandı. Gülseren Ozanı karşısında silahla görünce şok oldu.

PARAMPARçA 34. SON BÖLÜM İZLE

Ana Sayfaya Git