Umut Avcı hayatını kaybetti

Oyuncu Umut Avcı, 44 yaşında hayata veda etti. Avcı, bugün Edirne Eski Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek

Haberler 04.09.2024 - 13:19 Son Güncelleme : 04.09.2024 - 13:20

Umut Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti. Avcının vefat haberi oyuncunun sosyal medya hesabından Canımız Umutumuzu kaybettik sözleriyle duyuruldu.

Acı haberin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi de sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Sadri Alışık Kültür Merkezi İstanbul mezunlarımızdan, tiyatromuzun pek çok oyununda yer almış değerli oyuncumuz Umut Avcıyı genç yaşta kayıp etmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli oyuncumuz Umuta Allahtan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz. Seni her zaman gülen yüzün ve sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız Umut.

çOK YETENEKLİ BİR DOSTUMU KAYBETTİM

Oyuncu Levent Can, Umut Can ile yıllar önce bir tiyatro oyununda oynadığını ifade ederek üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti; çok üzüldüğüm bir haber bu... Yaklaşık 7 yıl önce Gugukkuşu oyunu ile aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim.

Umut Avcı, bugün Edirne Eski Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Yenişehir Mezarlığına defnedilecek.

Öte yandan Umut Avcı başta Hep Yek, VerKaç, Ailece Şaşkınız, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli filmlerin yanı sıra; Esaretin Bedeli, Takım çantası, Gugukkuşu, Orjinak Kopya gibi bir çok tiyatro oyununda da yer almıştı.

Ana Sayfaya Git