26-27 PUAN YETER

26-27 PUAN YETER

Haberler 27.01.2012 - 00:00 Son Güncelleme : 27.01.2012 - 00:00

Transferi açan Tokatsporun Diyarbakırsporu ligde kalma yolunda zorlayacak takım olacağı belirtilirken, 26-27 puanın kümede kalmak için yeterli olacağı tahmin ediliyor. Yeşil-Kırmızılı takımın ligde kalma yolundaki 4 rakibinden 3ü Diyarbakıra gelecek.

EN CİDDİ RAKİP TOKAT !

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 11 puanla 14.sırada yer alan Diyarbakırspor, sezon sonunda bu ligde kalmanın hesaplarını yaparken, 1 Şubatta sona erecek ara transfer dönemi için Kocaelispor ve çorumsporla beraber transfer engelini aşamayan 3 kulüpten biri. 12 puanlı Y.Malatyaspor kadrosuna takviye yaparken, transferi açan Tokatspor da 18 transferle ilk galibiyetini geçen hafta alarak umutlandı.

Diyarbakırsporun çorumspor ve Kocaelisporun üstünde ligi bitirebileceği genel görüşü hakim olurken, en büyük rakibinin Tokatspor olacağı değerlendirmesi yapılıyor. Ligden düşme konusunda en büyük sürprizi ise Y.Malatyasporun yaşayabileceği konuşuluyor.

FİKSTÜR AVANTAJI VAR !

Diyarbakırspor, rakip takım transferi açmasına rağmen Tokatspora göre 6 puan ve fikstür avantajına sahip. Yeşil-Kırmızılı takım, 16 maçın 8ini evinde yaparken,Diyarbakıra gelecek rakipler arasında sadece Bozüyükspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Diyarbakıra gelecek diğer 7 takım Y.Malatyaspor,Tepecikspor,Gaziosmanpaşa,Pendikspor,Kocaelispor,çorumspor,Y.Malatyaspor ve K.Torku Şekerspor. 26-27 puanın ligde kalmak için yeterli olacağı tahmin edilirken,bu fikstürün iyi değerlendirilmesi halinde Diyarbakırspor ligde kalmayı başaracak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır