Bakkal’dan “doğrudan şampiyonluk “ sözü

Amedspor’da Başkan Aziz Elaldı, teknik direktör Mesut Bakkal’la anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından, ”Çay koy bremin. Yeniden başlıyoruz” paylaşımında bulunmuştu.

Haberler 29.12.2023 - 13:06 Son Güncelleme : 29.12.2023 - 13:06

Amedsporda Başkan Aziz Elaldı, teknik direktör Mesut Bakkalla anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından, çay koy bremin. Yeniden başlıyoruz paylaşımında bulunmuştu. Tecrübeli Bakkalın liderle olan 7 puanlık farkı kapatacaklarına olan inancını dile getirerek doğrudan 1.Lige çıkma sözü verdiği öğrenildi.

Uzun süre namağlup ve lider olduğu 2.Lig Kırmızı Grupta 12.haftadan sonra çöküşe geçerek devreyi liderin 7 puan gerisinde tamamlayan Amedsporda şampiyonluk umutları yeniden yeşertiliyor.

İlk yarının hemen ardında anlaşmaya varılan Mesut Bakkalla sezon başındaki heyecanın tekrar yakalanması amaçlanıyor. Başkan Aziz Elaldının Ankarada görüşerek anlaşmaya vardığı Bakkalın Amedspor camiasına ve Diyarbakırın yüksek futbol potansiyeline övgüler dizerek doğrudan şampiyon olacaklarına dair inancını dile getirdiği öğrenildi. Camia da yeni bir heyecanın yaşanacağına inanıyor.

TRANSEFERE YOĞUNLAŞILDI

Bakkalla anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından çay koy bremin. Yeniden başlıyoruz paylaşımını yapan Elaldının deneyimli teknik heyetle transfer çalışmalarını istişare ettiği, yapılacak takviyeler konusunda mutabık kalındığı öğrenildi. Takımdan ayrılacak isimler bu hafta açıklanacak, takıma yapılacak takviyeler de gelecek haftaya kadar netleştirilecek. Kadro dışı bırakılan kaptan Gökhan Alsanla ilgili son sözü Mesut Bakkal ve ekibi söyleyecek.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git