Bekir İrtegün huzurla imzayı attı, artık Başakşehir'de!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Bekir İrtegün ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bekir İrtegün; “Huzurla imza atıyorum” diye konuştu.

Haberler 03.07.2015 - 12:32 Son Güncelleme : 03.07.2015 - 12:32

Başakşehir Fatih Terim Stadında gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Saral ile Mesut Altanın da katıldığı törende Bekir İrtegün, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

KARİYERİ ORTADA

Törende konuşan Mustafa Saral, Bekir İrtegünün kariyerinin ortada olduğunu belirterek, Medipol Başakşehir ailesini tercih ettiği ve fedakarlık yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Geçen seneki başarımızın tesadüfi olmadığını bu sene ispatlamamız adına, en büyük transferimiz olarak gördüğümüz Bekir İrtegüne güveniyoruz. İnşallah hem ligde hem de UEFA Avrupa Liginde başarılara beraber, emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz dedi.

GÜMÜŞDAĞ BÜYÜK DESTEK VERDİ

Mesut Altan ise Bekir İrtegünün transferinde başkan Göksel Gümüşdağın kendilerine büyük destek verdiğini kaydederek, Bekirin ikna edilmesinin yanı sıra kulübün geleneklerini anlatma ve istikrar anlamında bize yardımcı oldu. İnşallah önümüzdeki sene Bekir için de Medipol Başakşehir ailesi için de sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl olur diye konuştu.

BEKİR: HUZURLA İMZA ATIYORUM

Medipol Başakşehirin yeni transferi Bekir İrtegün, kendisini uzun bir sürecin beklediği Medipol Başakşehire çok huzurlu ve mutlu bir şekilde imza attığını söyledi.

Lacivert-turunculu kulüpte elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını dile getiren 31 yaşındaki futbolcu, İnanıyorum ki, herkesin gönlünde yeri olan bu güzel camia, geçen seneki başarısına bu sezon bir şeyler daha ekleyip devam edecektir. Bu başarıda benim katkım ne kadar olursa, o kadar mutlu olacağım ifadelerini kullandı.

Bekir, hem ligde hem de UEFA Avrupa Liginde Medipol Başakşehiri en güzel şekilde temsil edeceklerini anlatarak, Abdullah hoca ve ekibinin varlığı, Göksel başkanımızın, yöneticilerimizin yaklaşımları, buraya geldiğimde gördüğüm kulübün düzeni, bunların hepsini topladığımda çok huzurlu ve mutlu bir şekilde bu imzayı atıyorum şeklinde konuştu.

Bekir İrtegün, bir soru üzerine, eski kulübü Fenerbahçeye hiçbir kırgınlığının bulunmadığını belirterek, Bize teşekkür edildi ve yönetici ağabeylerimiz ile çok güzel konuşma yaptık. Devam edilmeyeceği söylendi. Benim için yeni bir sayfa. çok güzel bir aileye geldim. Bundan sonra Medipol Başakşehire odaklanmak istiyorum değerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır