Diyarbekirspor’dan flaş bir transfer daha

1.Lig ve 2.Lig’de başarılı olan takımların oyuncularını kadrosuna katmasıyla dikkat çeken Diyarbekirspor, geçen sezon 1.Lig’e yükselen Çorum FK’nın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan hücum oyuncusu Berat Ali Genç’i de renklerine bağladı. 29 yaşındaki futbolcu hem sağ açık hem forvet oynayabiliyor.

Haberler 23.08.2023 - 15:23 Son Güncelleme : 23.08.2023 - 17:10

1.Lig ve 2.Ligde başarılı olan takımların oyuncularını kadrosuna katmasıyla dikkat çeken Diyarbekirspor, geçen sezon 1.Lige yükselen çorum FKnın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan hücum oyuncusu Berat Ali Gençi de renklerine bağladı. 29 yaşındaki futbolcu hem sağ açık hem forvet oynayabiliyor.

çORUMU ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYAN İSİMLERDEN

2.Lig Beyaz Grupta sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Diyarbekirspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devan ediyor. Geçen sezon 2.Ligde şampiyon olarak 1.Lige yükselen çorum FKda 27 maçta forma giyen, 5 gol ve 5 asist yaparak bu başarıda önemli pay sahibi olan Berat Ali Gençin transferi kulüp tarafından açıklandı.

Teknik direktör Kemal Kılıçın talebi doğrultusunda takviyeler yapan Diyarbekirsporda Berat Ali 16.transfer oldu.

Sakaryaspor, Tuzlaspor ve Pendikspor gibi takımların da formasını giymiş olan 29 yaşındaki Berat Ali, hücum sağ kanadında görev yapmasına rağmen forvet olarak da oynayabiliyor.

16 TRANSFER GERçEKLEŞTİRİLDİ

Diyarbekirspor, şu ana kadar 24Erzincanspordan hücum oyuncusu Yasin Dülger, Tuzlaspordan defans oyuncusu Ömerhan Şahin, Kırklarelispordan kaleci Mehmet Cinpir,24Erzincanspordan sol bek Canberk Dilaver, Tuzlaspordan defans oyuncusu İsmail Konuk, Tuzlaspordan kaleci Kurtuluş Yurt, Altınordudan defans oyuncusu Yusuf Yalçın Arslan, İskenderunspordan orta alan oyuncusu Hasan Hüseyin Acar, Düzcespordan sağbek Savaş Polat, Boluspordan forvet Ozan Papaker, Alanyaspordan orta alan oyuncusu Cem çelik, Adana Demirspordan orta alan oyuncusu Bünyamin Balat, Adana Demirspordan savunma oyuncusu Arda Okan Kurtulan, Adana Demirspordan Tolga Kalender, Boluspordan orta alan oyuncusu Burak Asan ve çorum FKdan Berat Ali Gençi renklerine bağlayarak zirve için iddialı bir kadro kurdu.

Ana Sayfaya Git