Kayseri, Diyarbakır, Sivas, Tokat ve bu iller aman dikkat!  Meteoroloji'den korkutan uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün en güncel bilgilerine göre, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun belirli kesimleri ile Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas, Diyarbakır ve Batman için sağanak yağış uyarısında bulundu.  Detaylar haberimizde…

Kayseri, Diyarbakır, Sivas, Tokat ve bu iller aman dikkat!  Meteoroloji'den korkutan uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri ile Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas, Diyarbakır ve Batman çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında kalacak. Diğer yandan, ülkenin geri kalanı az bulutlu ve açık bir hava ile günü geçirecek. Özellikle Doğu Karadeniz bölgesi ile Ordu, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Batı bölgelerinde ise sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

METEOROLOJİ'DEN KRİTİK UYARI: AŞIRI YAZ YAĞMURLARINA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu, heyelan gibi doğal olaylar ve bunların yol açabileceği ulaşım sorunları konusunda vatandaşları tedbirli olmaya çağırıyor. Ayrıca, Ankara'da sıcaklıkların 15 ila 32, İstanbul'da 21 ila 32, İzmir'de ise 23 ila 37 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler