Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

Erdoğan, Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Mercan ile işçiler Tekin ve Elaltunterin'in ailelerine taziye dileklerini iletti.

Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan polis ve işçilerin ailelerine başsağlığı diledi.

Erdoğan, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Burhan Mercan ile işçiler Cengiz Tekin ve Yunus Elaltunterin'in ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.

AK PARTİLİLERİN ZİYARETİ

Başbakan Binali Yıldırım, şehit düşen Cengiz Tekin'in babası Musa Tekin ile telefonda görüşerek, başsağlığı dileklerini iletti.

Eker, beraberinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar ve bazı partililerle, bombalı saldırıda şehit düşen sivil personel Yunus Elaltunterin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bağlar ilçesindeki taziye evinde şehidin ailesine başsağlığı dileklerini ileten Eker, burada yaptığı açıklamada, şehit Elaltunterin'i tanıdığını ifade ederek, Allah'ın bu milleti terör örgütünün saldırılarından koruması temennisinde  bulundu.

BAŞBAKAN GÖRÜŞTÜ

Eker, daha sonra beraberindekilerle merkez Kayapınar ilçesindeki Bediüzzaman Cami Taziye Evi'nde sivil memur Cengiz Tekin'in ailesini ziyaret etti. Telefonla Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen Eker, daha sonra telefonu şehit Tekin'in babası Musa Tekin'e verdi. Başbakan Yıldırım, şehit babasına başsağlığı dileklerini iletti. Musa Tekin, "Başbakanımız başsağlığı diledi, acımızı paylaştı. Derdimize ortak oldu. Ciğerimiz yanıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz