Medcezir son bölüm- 1 Mayıs Cuma

Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Medcezir son bölümüyle dün akşam ekranlarımıza konuk oldu. Eskisi kadar reytingleri olmasa da ülke genelinde bir hayran kitlesi olan ve birçok fanatiği bulunan, Medcezir 71 bölümdür evlerimize konuk oluyor.

Medcezir son bölüm- 1 Mayıs Cuma

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Star TV’nin Ay Yapım imzalı Medcezir son bölümüyle dün akşam evlerimize konuk oldu. Medcezir 71 bölümdür ekranlarımızda. Medcezir son bölümde yani medcezir 71. Bölümde neler oldu sorusunun cevabı ise haberimizde.

Medcezir son bölümde Yaman ve Mira’nın aşk yolculuğu ne durumda. Mert cesaret alıp Eylül’ün karşısına nasıl çıktı. Medcezir son 71. Bölüm yine dillerde sakız gibi dolaşmaya devam ediyor.

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLE                                                       

Google’da Medcezir son Bölüm diye arama yapanlar haberimizdeki linke tıklayarak Medcezir son 71. Bölüm İzleyebilir.

MEDCEZİR 71. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Medcezir son 71. bölüm ile Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıktı. Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakıyorlar.

İki sevgilinin yol haritası ise Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk oluyor. İşte izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Medcezir son bölüm. Medcezir son 71. Bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEDCEZİR SON BÖLÜM (1 MAYIS) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz