Nilüfer: Aşk yok beste de yok!

Sanatçı Nilüfer konuk olduğu bir programda "Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. 'Neden artık yazmıyorsun?' diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalı köye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz" dedi.

Nilüfer: Aşk yok beste de yok!

Nilüfer, Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu.

Artık aşk şarkıları yazamadığını söyleyen 69 yaşındaki sanatçı "Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. 'Erkekler Ağlamaz', 'İnkar Etme', 'Karar Verdim', 'Olmadı Yar' şarkılarımı dinleyip bana 'Neden artık yazmıyorsun?' diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz" dedi.

80 YAŞINDA EVLENEBİLİRİM

"80 yaşına geldiğimde belki evlenebilirim ama artık hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum" diyen Nilüfer, estetikle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi:

"Estetik hassas bir konu benim için. Hem ameliyattan hem de istediğim sonucu alamamaktan çok korkuyorum. Kaşlar, gözler, dudaklar hep aynı. Bence çok gereksiz bir şey. Bu sektöre 'güzel kadın' imajıyla girmiş biri değilim ki ayrıca. Şarkı söylüyorum ben. Onlar zor durumda bence. Çünkü herkes yaşlanacak. Bazen, 'Ay çok yaşlanmış, bitmiş, yazık' yorumları alıyorum sosyal medyada. Keşke herkes benim gibi yaş alsa, böyle görünse."

PINAR DENİZ'İN YORUMUNU ÇOK BEĞENDİM

Nilüfer, müzik sektörüyle ilgili de şunları söyledi: "1970'li yıllara göre müzik zevki değişti. Eskiden hazırlık aşamasındaki bir şarkının sadece melodisini duyduğumda bile bir şeyler hissederken, şimdi o kadar iddialı konuşamıyorum. Bir şarkı duyuyorum ve inanamıyorum nasıl en çok dinlenenler listesine girebildiğine. Konserime gelen 14-15 yaşındaki çocuklar 50 yıl önce çıkardığım 'Son Arzum' şarkısını söylememi istiyor. 'Yargı' dizisinin veda gecesinde Pınar Deniz yorumlamış. Ben de onu çok beğendim."

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz