Sibel CAN: “İbrahim Tatlıses’in albümünde yer almak istiyorum”

Ünlü şarkıcı Sibel CAN, İbrahim Tatlıses’in yeni albümü hakkında övgüyle bahsetti. Can, “Albüm çalışmasını dinledim. Mutlaka yer almak istiyorum” dedi.

Sibel CAN: “İbrahim Tatlıses’in albümünde yer almak istiyorum”

Sibel Can, Leogrand Hotel’in açılışı için gittiği Batum’da konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Can, “En çok beraber şarkı söylediğim kişidir” dediği İbrahim Tatlıses için şöyle konuştu:  

“Miami’ye gitti, beni aradı ‘Geliyor musun?’ diye… Sanki yakın bir yer. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı albüm çalışmasını dinledim. Mutlaka albümün içerisinde yer almak istiyorum. Bir düet olabilir, İbrahim Bey’le şarkı söylemek büyük bir şereftir.”

 CAN, Çubuklu’daki evinin havuzunda Aytekin Yalçın’a verdiği pozlardan konu açılınca “Kendi halimizde fotoğraflar çektirdik” dedi. Evi tadilata girince altı ay önce Çubuklu’ya taşındığını söyleyen Şarkıcı,  “3 oda 1 salon, çoluk çocuk hiç bu kadar burun buruna olmamıştık. O kadar güzel ki... Ama çocuklar büyüdükçe istekleri oluyor; tadilat devam ediyor. Emir iyi bir çalışma odası, Melisa kıyafet ve ayakkabıda benimle yarıştığı için giyinme odası, Engincan istediği saatte girip çıkacağı bir bölüm istedi” şeklinde konuştu.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz