Gaziantep B.B maçı ve şampiyonluk kutlamalarının biletleri satışa sunuldu. Diyarbakırspor,son kez huzuruna çıkacağı taraftarlarına bol gollü bir galibiyet armağan ederek şampiyonluk turunu atmak istiyor.
BİLET SATIŞLARI BAŞLADI, DEVAM EDECEK
Diyarbakırspor'da Pazartesi günkü görkemli şampiyonluk kutlaması için hazırlıklar devam ediyor. Diyarbakırspor Asbaşkanı olan sanatçı İzzet Yıldızhan'ın müzik şöleni için organizasyon yaptığı,bu çerçevede Ceylan'ın gelmesinin de kesinleştiği ve bazı sürpriz sanatçıların da Pazartesi günü Atatürk Stadı'nda taraftarların huzurunda olacağı ifade edilirken,şampiyonluk kutlamalarına kulüpte görev yapan eski başkanlar,yöneticiler,tanınmış bürokrat ve iş adamları ile siyasetçilerin davetiyle ilgili çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Kulübe gelir getirmek amacıyla ilk kez artış yapılan biletlerin satışına devam ediliyor. Atatürk Stadı gişelerinde başlayan bilet satışlarının maçın oynanacağı Pazartesi akşamına kadar devam edeceği bildirildi.
Biletler;kale arkası 11 TL,maraton 22 TL,kapalı 45 TL ve numaralı 100 TL'den satılıyor. Diyarbakırspor,bilet satışlarından elde edilecek gelirle şampiyonluk kutlamalarının giderlerini ve uzun süredir ödenemeyen personel maaşları ile futbolcu primlerini ödemeyi planlıyor.
ŞAMPİYONA YAKIŞIR GALİBİYET İÇİN
Diyarbakırspor,her ne kadar Süper Lig'e çıkmayı garantilese bile şampiyona yakışır şekilde mücadele edip Gaziantep Belediye maçını kazanmak istiyor. Manisa maçından sonra izin verilen futbolcular önceki gün başladıkları çalışmaları devam ettiriyor. Kendisi gibi iddiası olmayan Gaziantep Belediye'yi taraftarlarının huzurunda bol gollü bir galibiyetle mağlup ederek şampiyonluk kupasını anlamlı görüntülerle almak istiyor. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takımda,maçın şampiyonluk kutlamalarına denk gelmesi nedeniyle sahaya tam kadro çıkılacağı öğrenildi.
İdmanlarda şampiyonluk nedeniyle futbolcuların neşe kupü olduğu gözlenirken,Diyarbakırspor aynı zamanda ligdeki 18.galibiyetini alarak Bank Asya 1.Lig'de en fazla maç kazanan takım ve Manisaspor'un olası yenilgisiyle sezonu birinci tamamlamak da istiyor.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Yorumlar