Çınar Kaymakamı Erdoğan Görevine Başladı 

2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Halfeti Kaymakamlığından Çınar Kaymakamlığına atanan Kaymakam Zikrullah Erdoğan; ilçedeki kurum müdürleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği karşılama töreniyle göreve başladı.

Çınar Kaymakamı Erdoğan Görevine Başladı 

Çınar'a hizmet etmek için yoğun bir gayret ortaya koyacağını beliren Kaymakam Erdoğan,her zaman halkın içerisinde olacağının mesajını verdi.

"Uyum İçerisinde Çalışarak Hizmet Edeceğiz "


Kaymakam Erdoğan şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Çınar’da göreve başlarken, sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içerisinde tüm Çınarlı vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Görevimizi ifa edeceğimiz süre içerisinde; vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve ilçe basın mensubu arkadaşlarımız ile bir ekip olarak karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir Çınar için çalışmaların, önceliğimiz olacağını belirtmek isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle benden önce görev yapan meslektaşlarım başta olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, desteğini benden esirgemeyeceğine inandığım Çınarlı hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diler, mesai arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar dilerim.” 


Kaymakam Erdoğan, daha sonra kurum müdürleriyle makam odasında toplantı yaptı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler