Sıcak Gelişme: DEM Parti'den ayrılan Şanlıurfalı o isim AK Parti'ye mi transfer oluyor? AK Parti'ye geçeceği netleşen o isimler belli oldu

DEM Parti oyları ile Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Begit'in AK Parti'ye geçeceği kesinleşti.

Sıcak Gelişme: DEM Parti'den ayrılan Şanlıurfalı o isim AK Parti'ye mi transfer oluyor? AK Parti'ye geçeceği netleşen o isimler belli oldu

Kulislerden gelen haberlere göre seçimlerden hemen sonraki nisan ayında DEM Parti'den yollarını ayırarak siyaset hayatına bağımsız devam eden DEM Parti Birecik Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Begit'in de  YRP'li İŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den sonra AK Parti'^ye geçeceği iddiaları güçlenmilş durumda. 

İSTİFASI AK PARTİ İÇİN ZEMİN Mİ HAZIRLADI?

Mehmet Begit, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) adayı olarak Birecik Belediye başkanı seçildi. Begit, seçimden yaklaşık bir ay sonra 29 Nisan'da DEM Parti'yi hedef gösteren bir açıklama yaparak istifa etti. İstifanın ardından Begit'in AKP'ye geçeceği iddiaları sıkça konuşulmaya devam etti. 

BEGİT'İN AKP'YE GEÇİŞİ KESİNLEŞTİ

Artı Gerçek'in ulaştığı AKP kaynakları, Mehmet Begit'in AKP'ye geçişinin kesinleştiğini söyledi. Begit'in partiye geçinin yarın (14 Ağustos'ta) açıklanması bekleniyor.

İŞTE AK PARTİ'YE GEÇMESİ BEKLENEN İSİMLER VE GÖREVLERİ

Resim

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler