'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede

'İnci Taneleri' dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dün akşam on dördüncü bölümü ile Kanal D'de izleyiciyle buluştu.

Bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

SON BÖLÜMDE NE OLDU?
Azem (Yılmaz Erdoğan), kendisine mesaj atan numaranın Gümüşkaya Şirketler Grubu’na ait olduğunu öğrenince şirkete ait oteli ziyarete gitti. Nehir (Sera Kutlubey), Mahun Hanım’ın (Gülenay Kalkan) kendisi hakkındaki gerçekleri öğreneceği korkusuyla önlemler almaya çalıştı. Arcan (Bora Cengiz), Nehir’e destek olurken Mahun Hanım ise onu ailesi konusunda köşeye sıkıştırdı.

Yıldız (Ümit Beste Kargın) ile bir iş kurmaya karar veren Dilber (Hazar Ergüçlü) tefeciden aldıkları para yeterli olmayınca bir kez daha Kamuran‘ın (Deniz Erdoğan) kapısını çaldı. Kamuran bu sefer parayı vereceğini ama faizi ile geri alacağını söyledi. Zerre de (Orkuncan İzan) arkadaşlarına destek olmak için kendince bir çözüm buldu. Bahis oynayarak para kazanmaya çalışan Zerre tüm parayı kaybetti. Dilber ve Yıldız kaybolan paralarını alanın Zerre olduğunu fark etti.

Cihan (Kubilay Aka) Reyyaz (Selim Erdoğan) ile konuştuklarını Necmi (Onur Akbay), Nusret (Rıza Kocaoğlu) ve Berzan (Fatih Yücebağ) ile paylaştı. Reyyaz’ın işlerin başına kendilerini geçireceğini ama Aleyna’yı öldürme şartını öne sürdüğünü açıkladı. Eğer Aleyna’yı öldürürlerse daha önce Sırat’ın olan ne varsa onların olacağını söyleyen Cihan’a Nusret’in “Süper lige çıkacağız yani” demesi Necmi’yi sinirlendirdi. Necmi “Top mu oynuyoruz biz burada?” diyerek arkadaşlarına tepki gösterdi.

Kamuran’dan para almadan sahneye çıkmayacağını söyleyen Dilber istediğini elde etti. Dilber dans ederken pavyona Zahir (Mustafa Yıldıran) girdi. 

BKM imzalı 'Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri' dizisinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. 

'Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri' yeni bölümleri ile perşembe akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz