Diyarbakırspor siyaset üstü bir değerdir

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde Erganispor'u 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Diyarbakırspor gelecek için oldukça umutlu.

Diyarbakırspor  siyaset üstü bir değerdir

Kulüp Başkanvekili Abdullatif Ensarioğlu, 57 yıllık mazisi oian Diyarbakırspor'un siyaset üstü bir değer olduğunu söyledi.
Zor bir dönemde göreve gelmelerine rağmen kısa zamanda önemli işler başardıklarını belirten Ensarioğlu, aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

"Diyarbakırspor, Siyaset Üstü Bir Değerdir "


İşte Ensarioğlu'nun dikkat çeken açıklamaları; "25 gün önce kaderine terk edilmiş bir Diyarbakırspor'u devraldık.Zorlu bir tabloyla karşılaştık ama bir avuç yürekli insan olarak bu zorluklardan kaçmadık.


Kulübümüzü hak ettiği yere taşımak için sadece elimizi değil, gerekirse gövdemizi taşın altına sokarız diyerek harekete geçtik. Ligin ilk maçında aldığımız galibiyet bu fedakarlığın ve Feda Sezonu'nun en somut göstergesiydi.


Biz bu kulübe bir yönetici gibi değil, her zaman yüreğiyle hareket eden bir Diyarbakır sevdalısı olarak sahip çıktık.


Diyarbekirspor'a verdiğimiz maddi ve manevi destek aynı inanç ve kararlılıkla devam edecektir. Bizim için önemli olan Diyarbakırspor'u hak ettiği yere taşımak için gösterdiğimiz fedakarlık ve emektir.Bu yüzden mücadelemiz her alanda sürecek, tıpkı yüreği Diyarbakırspor'la atan her taraftar gibi.


Diyarbakırspor'un başarıya ulaşması için sadece sporun konuşulması gerektiğine inanıyorum. Diyarbakırspor bu bilinçle hareket etmekte ve bu bilinçle yoluna devam edecektir. Hiç bir spor kulübünün siyasetin etkisinde kalmaması gerektiği gibi Diyarbakırspor'un da siyaset üstü bir değer olarak kalmasını sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bu mücadele sadece Diyarbakırspor için değil, bu memleketin her ferdi için verilmiş bir mücadeledir.
Diyarbakır, Diyarbakırsporludur."

Kaynak: Diyarbakır Söz