Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç yaşanıyor

Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç yaşanıyor

Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç yaşanıyor

Spor Toto Süper Ligi’nde Beşiktaş’ı 1-0 yenerek 6 hafta sonra puanla tanışan Mersin İdmanyurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor.  Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı Beşiktaş galibiyetinin kendilerini rahatlattığını belirtirken bundan sonraki maçları alacak güçte olduklarını kaydetti. Kahramanlı şanssızlıkları bir türlü yakalarını bırakmaması nedeniyle 6 haftadır galibiyet yüzü görmediklerini belirtti.

Beşiktaş maçına karda kışta zor şartlar altında 6-7 satlik bir gecikme ile gidebildiklerini hatırlatan Kahramanlı, “Oradan galibiyetle dönmek büyük bir başarı.” dedi.

Maçta ortaya koydukları güzel bir futbol sonrası aldıkları 3 puanın kendilerini rahatlattığını ifade eden Kahramanlı şöyle devam etti: “O maçta gücünü kuvvetini yüreğini ortaya koyan oyuncularımızı kutluyorum. Hakikaten gereğini yaptılar yapmaları gerekende buydu. Mersin İdmanyurdu’nun ne zaman ne yapacağının belli değil. Her takımla oynayabilir, her takımdan puan alabilir bu güce sahip ama tabii ki bir şanssızlıktı 27 puana takılıp kalmıştık. Buna bütün Mersin’in ve taraftarlarımızın ihtiyacı vardı. Bu olması gerekiyordu. Bu moralle bu çıkışla bundan sonraki maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum.”

Galibiyet sonrası psikolojik olarak rahatladıklarına işaret eden Kahramanlı, Mersin’in Beşiktaş gibi bir takımı yendikten sonra diğerlerini de yenecek güçte olduğunu kaydetti.

Hafta sonu Sivasspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kahramanlı bu maçta da oyuncularının gücünü ortaya koyarak gereğini yapacağına inandığını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz