Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır takvimi belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi Diyarbakır’a ne zaman geleceği belli oldu. AK Parti'nin Diyarbakır'daki mitingi ne zaman? Detaylar haberimizde ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır takvimi belli oldu!

"Kürt sorunu benim de sorunum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır takvimi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında 27 Mart'ta Diyarbakır'a gelerek İstasyon Meydanı'nda miting düzenleyecek. Saat 12.00’de İstasyon Meydanı’nda halka hitap edecek olan Erdoğan’ın vereceği mesajlar merakla bekleniyor.

Erdoğan, 2005 yılında Başbakan iken Diyarbakır'a gelmiş ve İstasyon Meydanı'nda önemli mesajlar vermişti. "Kürt sorunu benim de sorunum" diyen Erdoğan, daha sonra sorunun çözümü için adımlar atmıştı.

Çarşamba günü aynı meydandan seslenecek olan Erdoğan, çözüm için yeni mesajlar verip vermeyeceği merak ediliyor. Erdoğan Diyarbakır mitinginin ardından Batman’a geçecek. Erdoğan’ın Batman’da kentin büyükşehir statüsüne alınacağı mesajı vermesi bekleniyor.

Yatırımcı bakanlarla birlikte kente gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha sonra çeşitli temalarda bulunarak, toplu açılış törenlerine katılması bekleniyor.

Yenişehir İlçesindeki İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacak olan Erdoğan’ın Diyarbakır ve bölge ile ilgili ne gibi mesajlar vereceği merak ediliyor.

KİMLER KATILACAK

Seçim mitingine, Bazı bakanlar, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, Suna Kepolu Ataman, AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, İlçe Belediye Başkan adayları katılacak.

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz