DİYARBAKIRSPOR İÇİN HERKES EL ELE

Geçen hafta Rafet İyemi  takımın başına getiren kayyum, takımda huzursuzluk çıkaran Murat Kürüm ve Hikmet ile de yolları ayırdı.Geçmiş dönemlerde Diyarbakırspor’da görev yapan Rafet İyem’e başarılar diliyoruz.Takıma ve camiaya uzak biri değil inşallah başarılı olur.

Diyarbakırspor ilk yarının son maçında  zirve hesapları yapan güçlu rakibi Sancaktepe Belediyesi ile golsüz berabere kaldı.Ağır ve kötü zeminde rakibi ile başa baş oyun sergiledi .İlk yarıda topa basan daha atak olan ve çok koşan Diyarbakırspor bulduğu az sayıdaki gol pozisyonlarından da yararlanamadı.

Oyununun son bölümlerinde  Diyarbakırspor yorulup  oyundan düşünce fizik gücü ön plana çıkan rakip Sancaktepe Belediyesi daha etkili oldu.Her geçen gün performansı artan ve yaptığı kritik kurtarışlarla güven veren İbrahim Tekçi rakip ataklarına kalesini kapatarak alınan  1  puanda önemli rol oynadı.

İlk yarının sona ermesi  Diyarbakırspor için ilaç gibi gelecek  .Hem sezon başında kamp yapamayan takım kamp yapacak ve güç depoluyacak ve eksiklerini giderme şansını bulacak.

Diyarbakırspor’un transfer yasağını kaldırıp transferde yapması şart .Üstteki en yakın rakiplerle aramızda 8 -9 puan fark var.Diyarbakırspor’un ilk yarıdaki kapasitesi ve aldığı 6 puan gerçek yerini yansıtmıyor. Daha yukarılarda olması lazımdı.İstanbul ve Ankara olmak üzere Diyarbakırspor için  gece yapılması planlıyor.Geçmiş dönemlerde yönetimler iyi bir intiba  bırakmadığı için o dönemlerde yapılan geceye başbakan katılmasına rağmen kimse ilgi görmemiş  ve gece fiyaskoyla sonuçlanmıştı.Bu da sıkıntı yaratıyor.Gecenin iyi geçmesi ve transer yasağının kaldırılması en büyük temeni ve dileğimizdir.Bu Diyarbakırspor’un kurtuluşu için çok önemlidir Diyarbakırspora  duyarlı olan herkesin gerekeni yapacağına inanıyoruz.Kimse nin gönlü bu kentin en büyük armasının kapanıp yok olmasına razı olmaz.

Diyarbakırspor’un bu sezon ligde kalması ve önünü görmesi lazım .Bu yıl ligde kalırsa şampiyonluk kadar değerli  olur .İkinci yarıda herkes el ele verirse elini taşın altına koyarsa  Diyarbakırspor ligde kalabilir. Diyarbakırspor için herkes el ele birlik ve beraberlik içinde mücadele etsin. 2013 yılı Diyarbakırspor’un güzel günlerinin başlangıcı olsun.