2.YARIDA İYİ BİR DİYARBAKIRSPOR BEKLİYORUZ

İlk yarı geçen hafta  sona erdi Diyarbakırspor ligi rakiplerinin gerisinde 3.sırada bitirdi. 2 yarıda lig daha çok zor ve çetin geçecek hedefi olan takımlar ve düşmeme mücadelesi veren takımlar ara transferi iyi değerlendirecekler ve maçlarda puanlar da aslanın ağzında değil midesinde olacak. Diyarbakırspor ilk yarıda çok para harcamasına rağmen iyi bir takım kurmadı . Rakiplerine  yenildi puan alamadı .zor maçlardan  puansız çıktı.

3 sezondur aynı hatalar yapılıyor Diyarbakırspor rakipleri ile oynadığı maçlarda hep puan kaybı yaşıyor ilk yarıda takım ve oyunla şampiyonluk çok zor ligde kalırsa buda değerli olur. Ama ara transferde hocanın istediği transferler yapılırsa Diyarbakırspor hedefine ulaşabilir. 4 şubatta ligler yeniden başlayacak.

Yönetim eğer transfer yapacaksa elini çabuk tutmalıdır. Daha zaman var takımı bir araya getrip uyum sorununu çözmek lazım ve alınan futbolcuların nokta transferler olması önemlidir .Diyarbakırspor'un ne puan kaybına nede yanlış yapma lüksü kalmamıştır. ilk yarıda çetin ve zor maçlar bekliyor. Diyarbakırspor yönetimi de yapacağı hamlelerle yeni transferlerle Diyarbakırspor'u 3.lige çıkarmalarını bekliyoruz.

Şampiyonluk yolu Diyarbakır'dan geçer  Bal ligi 3. ligden çok daha zor bir lig sert bir lig fizik gücü ile oynayan takımların başarı yüzdesi daha fazla burada  şampiyonluk3.igde olunacak şampiyonluktan daha değerlidir. Diyarbakırspor ara transferde yapacağı transferlerden gelecek sezonda yararlanabilir.

Diyarbakırsporun bu durumda olması  Diyarbakırlıların takımdan elini çekmesi ve sonradan Diyarbakıra gelenlerin kukübü basamak rant olarak kulanmalrı Diyarbakırsporu bitirmiştir. diyarbakırsporun bu durumda olması  bu şehir için utanç vericidir  Diyarbakırsporu bir kalemde silen borç batağına gömenler unutmasınki Diyarbakırspor küllerinden yeniden doğacaktır.

Diyarbakır'da ihanete uğrayan zarar gören takım Diyarbakırspor'dur.  Bu memlektte Diyarbakırsporun önünü ksmek isteyen çok  Diyarbakırspor düşmanı vardır. Diğer takımlara yapılan ayrıcalık neden Diyarbakırspor'a yapılmıyor bu şehrin en eski en köklü geçmişi mazisi başarılarda dolu takımı Diyarbakırspor'dur.  Bunu bu şehirde yapacak 2. bir takım yoktur.

Diyarbakır şehrinin ismini taşıyan kenti ile bütünleşen ve tanınan  Diyarbakırspor'dur. Herkesin destek çıkıp sahip çıkması lazımdır. Bu şehirde yaşayanların görevidir. kimse bu şehirde ayrımcılık yapmasın Diyarbakırspor bu şehrin en büyük en önemli  ortak değeridir.