Diyarbakır'da Türkiye LGS birincisi

Diyarbakır'da, Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren Beren Savar, Türkiye birincilerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadı.

 Diyarbakır'da Türkiye LGS birincisi

2 Haziran'da yapılan LGS sonuçları açıklandı. Özel Diyarbakır Bil Koleji öğrencilerden Beren Savar, tam puan alarak Türkiye birincilerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadı.

Okul yönetimi, “8. sınıf öğrencimiz Beren Savar 2024 LGS'de Türkiye 1.liği elde ederek kendisini örnek alarak arkasından gelen öğrencilerimize örnek bir rol model olmuştur. Ortaokul eğitim hayatı boyunca disiplini elden bırakmadan, yılmadan ve kararlı adımlarla yoluna devam etmek suretiyle başarıyı göğüslemiştir. Türkiye 1.si Beren Savar ve kitlesel başarıda ciddi isim yapan tüm öğrencilerimizin esas başarısı kendisine yol gösteren eğitim yöneticilerimiz, akademik kadromuz ve onlara destek veren her daim yanında olan ailelerinin tavsiyelerine kulak vermeleridir. Bu büyük başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımızı kutlar, bundan sonra da yılmadan aynı profesyonellik ve ilk gün olduğu gibi aynı heyecanla amatör ruhumuzu hiç kaybetmeden ülkemize ve gençlerimize karşı sorumluluklarımızın daha da arttığının farkında olarak daha çok çalışıp çizgimizi misyon ve vizyonumuz ışığında başarılarımızı elden ele, dilden dile ulaştırma sözü veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA